Zoeken

Beste arts,


De inschrijvingen voor het academiejaar 2020-2021 zijn geopend. U kan zich inschrijven via het inschrijvingsformulier: https://www.vaug.net/contact. Let op: om toegang te krijgen tot de inschrijvingsmodule dient u zich te registreren als lid van de website.

De eerste lesdag is alvast voorzien op 21/10/2020.

Door de COVID-uitbraak afgelopen voorjaar, waren wij genoodzaakt de laatste lessen van het academiejaar 2019-2020 te annuleren. Deze lessen worden alvast opnieuw aangeboden in 2020-2021.

Was u vorig academiejaar ingeschreven en betaalde u het bijhorende inschrijvingsgeld? Dan hoeft u voor het volgende academiejaar geen inschrijvingsgeld meer te betalen. Gelieve wel nog steeds uw inschrijving via het inschrijvingsformulier te bevestigen.

De lessen zullen, indien de omstandigheden het toelaten, zo veel mogelijk op een fysieke locatie georganiseerd worden. Mocht dit echter onmogelijk zijn, dan zal voor een alternatief via webinar gekozen worden. Zo nodig wordt u hierover tijdig op de hoogte gebracht.


79 keer bekeken0 reacties

Beste allen,


De EUSEM laat weten dat het PART A examen van EBEEM op 11/09/2020 een examen op afstand zal zijn. Het examen kan van thuis afgelegd worden of vanuit een andere ruimte die aan de criteria voldoet.


Er zullen de nodige IT-veiligheidsmaatregelen genomen worden om dit examen net zo eerlijk te laten verlopen als elk ander examen.


Meer informatie en de registratieknop vind je hier: https://eusem.org/ebeem/part-a


Inschrijven kan tot 14/08/2020.

47 keer bekeken0 reacties

Beste allen,


De overheid beveelt aan om evenementen met meer dan 1000 personen onder dak te niet te laten doorgaan. Voor zorgverleners gaat deze aanbeveling nog iets verder: Er wordt aanbevolen om samenkomsten van zorgverleners van verschillende campussen, ongeacht het aantal deelnemers, niet te laten plaatsvinden om te voorkomen dat zorgverleners besmet worden met het COVID-19-virus.


Uiteraard volgen wij deze aanbeveling waardoor de VAUG-lessen op 26/3, 27/4 en 28/5 geannuleerd worden.


Meer informatie over de hervatting van deze lessen volgt asap.

79 keer bekeken0 reacties