Zoeken

Sommigen ondervinden problemen bij het afdrukken van de slides door een Google error 400. Hieronder enkele mogelijke oplossingen:

  • Google error 400 oplossen: Leeg de cache van de browser MAAR hiermee wordt ook de overige geschiedenis verwijderd en dat wil u misschien niet...

  • Gebruik een andere browser of andere pc.

  • Download het bestand en druk het dan af.

17 keer bekeken0 reacties

Beste arts,


De inschrijvingen voor het academiejaar 2020-2021 zijn geopend. U kan zich inschrijven via het inschrijvingsformulier: https://www.vaug.net/contact. Let op: om toegang te krijgen tot de inschrijvingsmodule dient u zich te registreren als lid van de website.

De eerste lesdag is alvast voorzien op 21/10/2020.

Door de COVID-uitbraak afgelopen voorjaar, waren wij genoodzaakt de laatste lessen van het academiejaar 2019-2020 te annuleren. Deze lessen worden alvast opnieuw aangeboden in 2020-2021.

Was u vorig academiejaar ingeschreven en betaalde u het bijhorende inschrijvingsgeld? Dan hoeft u voor het volgende academiejaar geen inschrijvingsgeld meer te betalen. Gelieve wel nog steeds uw inschrijving via het inschrijvingsformulier te bevestigen.

De lessen zullen, indien de omstandigheden het toelaten, zo veel mogelijk op een fysieke locatie georganiseerd worden. Mocht dit echter onmogelijk zijn, dan zal voor een alternatief via webinar gekozen worden. Zo nodig wordt u hierover tijdig op de hoogte gebracht.


214 keer bekeken0 reacties

Beste allen,


De EUSEM laat weten dat het PART A examen van EBEEM op 11/09/2020 een examen op afstand zal zijn. Het examen kan van thuis afgelegd worden of vanuit een andere ruimte die aan de criteria voldoet.


Er zullen de nodige IT-veiligheidsmaatregelen genomen worden om dit examen net zo eerlijk te laten verlopen als elk ander examen.


Meer informatie en de registratieknop vind je hier: https://eusem.org/ebeem/part-a


Inschrijven kan tot 14/08/2020.

94 keer bekeken0 reacties